27 de gener de 2014

Coixí o peluix fàcil


Avui la meva filla està malalta i s'ha quedat a casa, i per passar una estona hem fet un coixinet per què jugui molt ràpid de fer.

Hoy mi hija está enferma y se ha quedado en casa, y para pasar el rato hemos hecho un cojín chiquitín para que juegue, muy rápido de hacer y resultón.


Necessitarem:

 • Tela amb l'estampat que vulguem convertir en coixí / Tela con el estampado que queramos convertír en cojín
 • Tela per al darrere del coixí / Tela para el revés del cojín
 • Fil /Hilo
 • Agulla i/o màquina de cosir / Aguja y/o máquina de coser
 • Tisores / Tijeras
 • Guata (o cotó fluix, farciment per al coixí) (o algodón para el relleno)

Partint d'una tela estampada, retallem el dibuix que volem convertir en coixí deixant una mica de marge, de  0,5-1cm. En aquest cas hem fet servir la tela Tidny de l'Ikea, que dóna molt de joc, és molt bonica. La meva filla A. ha volgut fer l'iglú.

Partimos de una tela estampada y recortamos el dibujo que queremos, dejando un poco de margen, de 0,5-1 cm. En este caso hemos usado la tela Tidny de Ikea, que da mucho juego, es muy bonita. Mi hija A. ha querido hacer el iglú.


Per altra banda, haurem de buscar una tela per a fer la part del darrere del coixí. Jo n'he buscat una de blanca llisa, i l'he retallat amb la mateixa forma que l'iglú.

Por otro lado, recortamos la tela que usaremos para el revés del cojín. Yo he usado una blanca y lisa, y la he recortado con la misma forma que el iglú.


Després hem d'unir les dues teles de manera que la part del dret de les teles es toquin entre si (és a dir, que veurem el dibuix des de la part del revés), i cosir a mà o a màquina, deixant una obertura d'uns 4 cm en algun lloc "discret" (jo l'he deixat a la base).

Después tenemos que unir las dos telas de tal forma que las partes del derecho de las telas se toquen entre sí (o sea, que veremos el dibujo por la parte del revés), y coser a mano o a máquina, dejando una obertura de unos 4 cm en algún lugar "discreto" (yo lo he dejado en la base).


Farem servir la obertura que hem deixat per a donar la volta al coixí i després per farcir-lo amb la guata (o cotó fluix).

Usaremos la obertura que hemos dejado para poner del derecho el cojín y después para rellenarlo con la guata (o algodón).


Cosim a mà la obertura que queda i ja ho tenim! Queda bé, oi? Imagineu les possibilitats!

Cosemos a mano la obertura que queda, y ya está! Queda bien, ¿verdad? ¡Imaginad las posibilidades!


Con este post participo en la fiesta #52 de Personalización de Blogs

3 comentaris:

 1. Estic veient dotzenes de coixinets amb els dibuixos d'aquesta tela...

  ResponElimina
 2. Bon dia Marta, què fàcil, em sembla que m'animaré. A més és maco per pintar amb rotuladors per roba amb els nens i fer-ne una activitat.

  T'he conegut per la Fiesta de Enlaces de Blanca.

  Records.

  Xènia Roca.

  ResponElimina

T'ha interessat el que has vist? T'ha agradat? Deixa'm un comentari, tots els llegeixo i contesto. T'ho agraeixo molt!

¿Te ha interesado lo que has visto? ¿Te ha gustado? Deja un comentario, los leo todos y los contesto todos. Te lo agradezco muchisimo!